Herbaciarnia Czarka Kraków dane kontaktowe:
telefon: 12 422 93 82, 606 97 25 34
adres: Kraków
Floriańska 13 (w piwnicy)
Herbaciarnia Czarka Kraków, mapa dojazdu:
Wyświetl większą mapę
Herbaciarnia Czarka Kraków, strona internetowa i mail:
strona internetowa: www.czarka.pl
e-mail: brak
Dodaj opinie o Herbaciarnia Czarka Kraków w komentarzu poniżej:
Pyszne rooibosyZobacz wszystkie
Herbata Kafar rooibos z pomarańczą 50g
Herbata rooibos słodkie espresso 50g
Herbata rooibos eggnog 50g
Herbata rooibos banan z czekoladą 50g
Herbata rooibos ananasowo cytrynowy sorbet 50g
Herbata rooibos korzenne ciasteczko 50g
Youtube Czajnikowy.plWszystkie filmy
Poznaj produkty Czajnikowy.pl
Herbata czysta
199 Produkty
Herbata aromatyzowana
77 Produkty
Herbata zielona matcha
18 Produkty
Herbata czerwona pu-erh
5 Produkty
Herbata owocowa i ziołowa
97 Produkty
Yerba mate aromatyzowana
37 Produkty
Przeczytaj również
Parzenie Yerba Mate
Jak poprawnie parzyć Yerba Mate? Czy trzeba trzymać się sztywnych zasad rytualnego parzenia? Z tego[...]
wrz
Czym różni się herbata liściasta od herbaty ekspresowej?
Wiele mówi się o tym, że herbata liściasta jest lepsza od herbaty ekspresowej w torebkach.[...]
sie
Herbaciarnia ANULA Piekary Śląskie
Herbaciarnia ANULA Piekary Śląskie, dane kontaktowe: telefon: 512 122 433 adres: Piekary Śląskie ul. Sienkiewicza[...]
Herbata czarna Sweet Black organiczna, parzenie, opinie
Herbata Sweet Black Organic, to ciekawa propozycja na ostatnie zimowe chłody. Napar w ciepłych kolorach,[...]
lut
Kwas GABA w herbacie – działanie, właściwości, na sen, opinie
Czym jest słynne GABA? Kwas gamma amino masłowy (Gamma-Amino Butyric Acid) jest neuroprzekaźnikiem blokującym, który[...]
wrz
Zbiory herbaty w Darjeeling
Odkąd Dr. Archibald Campbell zasadził pierwsze krzewy herbaciane w Darjeelingu w roku 1839 do połowy[...]
maj
Czym słodzić herbatę zamiast cukru? Czym można posłodzić herbatę?
Cukier idzie w parze z herbatą niemalże od samego początku przyjaźni ludzi zachodu z chińskim[...]
2 Comments
mar
Jak opisać smak herbaty? Porady – analiza sensoryczna (część 3)
Stan liści herbacianych Pierwsze ocenie poddane zostają suche liście. Po pierwsze ocenia się jakość herbaty[...]
sie